Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

This site uses cookies. By using our services, you agree to our cookie use.
Learn more here.

Crisp new concrete vaults echo the geometry of the historic structure

Swiss National Museum by Christ & Gantenbein Architects, Zurich, Switzerland

A subtle, contemporary renovation for the Swiss National Museum’s Ruhmeshalle (Hall of Fame). Photography by Schweizerische Landesmuseen

Register to read 3 free articles per month

Already a subscriber?Activate your digital account now or

log in to your account to read this story.