Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

This site uses cookies. By using our services, you agree to our cookie use.
Learn more here.

Studio Weave's Ecology of Colour in Kent

Studio Weave’s joyful project engages with a neglected area

Studio Weave is inspired by the stories and narratives places hold and create, valuing engagement with everyone involved in and affected by their projects. The Ecology of Colour in Kent is an example of this engagement: in a neglected area the project incorporated events and workshops based on dyeing and wildlife, while also providing a meadow of flowers used in natural dyes. The structure itself a simple wooden enclosure that can be opened up to the surrounding landscape to function as a classroom, studio, workshop or simply a shelter.

Fact File

Architect: Studio Weave

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions. Links may be included in your comments but HTML is not permitted.