Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

This site uses cookies. By using our services, you agree to our cookie use.
Learn more here.

The paved and landscaped courtyard at the heart of the block

Social Housing by Zigzag Arquitectura, Mieres, Asturias, Spain

A Social housing project on a budget, Zigzag Arquitectura produce a courtyard block reflecting the post Industrial region. Photography by Roland Halbe

DO YOU WANT TO READ MORE?
Register to read 3 free articles per month

Already a subscriber?Activate your digital account now or

log in to your account to read this story.