Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

This site uses cookies. By using our services, you agree to our cookie use.
Learn more here.

Black shingles clad a garden shelter opening onto a deck whose plan mimics that of the glazed facade

Habitable Polyhedron by Manuel Villa, Bogotá, Colombia

Portability meets the primitive hut in the Habitable Polyhedron that Manuel Villa designed for the garden of a young couple and their newborn child in a suburb of Bogotá. Photography by Sergio Gomez

DO YOU WANT TO READ MORE?
Register to read 3 free articles per month

Already a subscriber?Activate your digital account now or

log in to your account to read this story.