Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

This site uses cookies. By using our services, you agree to our cookie use.
Learn more here.

Chamfered-pine planks are stacked in diminishing rings to form this curious folly-esque fireplace, where children meet to play and recount stories together

Fireplace for Children by Haugen/Zohar Arkitekter, Trondheim, Norway

Haugen/Zohar Arkitekter’s timber folly-esque structure provides shelter and a place for story telling at a Norwegian kindergarten. Photography by Jason Havneraas and Grete Fredriksen

DO YOU WANT TO READ MORE?
Register to read 3 free articles per month

Already a subscriber?Activate your digital account now or

log in to your account to read this story.