Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

This site uses cookies. By using our services, you agree to our cookie use.
Learn more here.

The completed children's play pavilion creates an ambiguous enclosure, likened by its architect to a forest clearing

Forest of Net Pavilion by Twzuka Architects, Hakone Open-air Museum, Kanagawa Prefecture, Japan

Twzuka Architects’ giant inverted bird’s nest of interlocked timber beams. Photography by Katsuhisa Kida/Fototeca

DO YOU WANT TO READ MORE?
Register to read 3 free articles per month

Already a subscriber?Activate your digital account now or

log in to your account to read this story.