Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

This site uses cookies. By using our services, you agree to our cookie use.
Learn more here.

Larry H

Larry H

San Anselmo, CA, USA

Male

41 years in architectural practice, international projects, airport terminals, high rise offices, hotels, community plans, multiple family housing.

Recent activity

Comments (4)

  • Comment on: Your views: Paradigm Lost?

    Larry H's comment 31 July, 2017 3:51 am

    This article needs to be accompanied by illustrations of the buildings that underpin its points. I am familiar with a few, but the points to be made really require illustration.

  • Comment on: Civil War, Corruption and Poverty: The Sinister Truth Behind the Sochi Winter Games

    Larry H's comment 23 January, 2014 5:21 am

    Thanks for publishing this. First article I have seen on the subject, I hope other venues pick up the story.

  • Comment on: St Joseph's University, Beirut, Lebanon, Youssef Tohme & 109 Architectes

    Larry H's comment 7 February, 2013 6:30 am

    A fascinating and compelling assemblage of both solid and void volumes, sometimes figural, sometimes residual. You want to be pulled through these spaces. The exterior juxtaposition of the all glass screen facade and the pierced concrete facade appears not completely resolved as an intention.
    Why so abrupt the confrontation? But still, a very impressive accomplishment.

  • Comment on: Swiss School in Grono by Raphael Zuber

    Larry H's comment 16 May, 2012 6:05 pm

    While it is interesting to see the Swiss heritage of structure derived from efficiently directing forces emerge again, I have some reservations about the fitting out and future viability of the result. The ceiling heights press down on the circular and elliptical forms in a heavy manner that somewhat negates the appreciation of the space spanned. The circle is literally crowded by the ceiling. The photographs show both forms cut by sub divisions and pragmatic installations. Why make a large clear span only to compromise it? How do build the next phase, add another square? The formal proposition appears not to consider the possibility of an incremental program. Is this not a factor? The accommodation of mechanical systems is not described. I would be curious to know what systems are used.