Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

Marie jose van hee house v d cvs dscf9109

Shadow box: House V-D, Ghent, by Marie-José Van Hee Architecten

The House V-D in Ghent, by Marie-José Van Hee Architecten, joins a canon of work shaped by collaboration with clients and architects alike

DO YOU WANT TO READ MORE?
Register to read 3 free articles per month

Already a subscriber?Activate your digital account now or

log in to your account to read this story.