Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

This site uses cookies. By using our services, you agree to our cookie use.
Learn more here.

160531 loyly 114 web

Löyly by Avanto Architects, Helsinki, Finland, 2016

The folded wooden envelope provides a place for locals to meet, creating a transitional social zone between the intimate spaces of the interior and the urban space of the waterfront

DO YOU WANT TO READ MORE?
Register to read 3 free articles per month

Already a subscriber?Activate your digital account now or

log in to your account to read this story.